Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Òpera: “Unes noces a l’oficina”

7 maig 2022|7:00 pm

“Unes noces a l’oficina” és una adaptació en dos actes de la famosa òpera “Les Noces de Fígaro” de Mozart. L’acció transcorre en una oficina d’una important empresa. Tot gira entorn del director, un home llibertí, infidel i gelós, que ajudat per la Marcelina i Don Basilio, intenta seduir la Susanna, ajudant de la presidenta i promesa del Fígaro, mà esquerra del director.
Entre la presidenta, la Susanna, el Fígaro i el Cherubino (noiet dels encàrrecs, enamorat de totes les dones de l’oficina) tramen un embolicat pla per donar una lliçó al pocavergonya del director. Però la Barbarina, la presumida i despistada recepcionista, ha perdut una clau. Si no la troba, es pot tombar la truita i caure així en la seva pròpia trampa.

Intèrprets: Susanna (soprano): Ariadna Vilarrubias; Fígaro (baríton): Ot Oset; Presidenta (soprano): Roser Mestre; Director (baríton): David Murgadas; Cherubino (soprano): Sara Millàn; Barbarina (soprano): Laura Rodríguez; Marcelina (soprano): Maria Jesús de Arenzana; Pianista: Laura de Arenzana; Guió i escena: Maria Jesús de Arenzana

Ho organitzen: Escola/Conservatori Municipal de Música, aula d’Interpretació i escena.

Mostra els detalls

Data:
7 maig 2022
Hora:
7:00 pm
Categoria d'Esdeveniment: