PROGRAMACIÓ CULTURAL D'IGUALADA, CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA 2022

MOTIVACIÓ

Per la ciutat d’Igualada, assolir la capitalitat de la Cultura Catalana l’any 2022 és una fita col·lectiva que compta amb la implicació de l’Ajuntament, de les entitats cultural, i els col·lectius  les persones que conformen el teixit cultural i social d’Igualada.

Durant un any, la nostra ciutat serà l’epicentre de la cultura catalana, una oportunitat que permetrà a Igualada mostrar el seu ric teixit cultural. El programa cultural de l’any 2022 estarà reforçat amb noves propostes que posin en valor les entitats i empreses culturals de la ciutat. Amb aquest objectiu s’obre aquest procés participatiu, en que entitats, associacions i empreses culturals podran presentar propostes diverses per a dur a terme durant l’any 2022 a Igualada i serà la ciutadania la que tindrà veu i vot en l’elecció de les que formaran part de la programació cultural de l’any vinent.

Hi podran participar entitats i empreses culturals amb propostes afins a la seva activitat. La capitalitat de la cultura catalana vol esdevenir no únicament un aparador del que som i el que tenim, sinó que sigui una oportunitat per fonamentar les bases d’una política cultural participativa més consolidada i rica, amb projectes que tinguin continuïtat i permanència en el temps.

AGENDA:

RESULTATS DEL PROCÉS

Consulta els resultats de les votacion clicant  AQUÍ

VOTACIÓ DE LES PROPOSTES

Des del 28 de juny fins l’11 de juliol podeu seleccionar aquelles propostes que finalment s’executaran durant el 2022 en el marc de la Capital de la Cultura Catalana per votació. Per votar clica AQUÍ

VALORACIÓ TÈCNICA (MAIG-JUNY)

Les propostes validades es publicaran al web. La validació o desestimació  es comunicarà a les entitats i empreses culturals que hagin presentat projectes.

PRESENTACIÓ DE PROPOSTES

Els projectes es podran presentar entre l’1 i el 30 d’abril del 2021.

SESSIÓ INFORMATIVA

En aquest enllaç podeu recuperar el vídeo de la presentació del procés participatiu que va tenir lloc el passat 16 de març

OBJECTIUS DEL PROCÉS PARTICIPATIU

L’objectiu general que persegueix és implicar i fer protagonistes a les entitats i  a les empreses culturals, juntament amb la ciutadania d’Igualada, en l’organització de la Capital de la Cultura Catalana al 2022.

L’objectiu concret és generar una programació cultural adequada on totes les entitats i empreses culturals d’Igualada tinguin opcions a participar i on sigui la ciutadania la que decideix.

Aquest procés participatiu estarà regit pel principi de transparència en la informació, que es vehicularà a través de la web de ICCC (www.igualadaccc2022.cat) i a més, es posa a disposició un contacte on s’aclarirà qualsevol dubte a xxxx.iccc.com

Per a dur a terme aquest procés participatiu  hi haurà una comissió de coordinació que serà qui vetllarà pel bon desenvolupament de tot el procés, des de l’inici fins el final, formada pel servei professional de Ceres, SL i l’Ajuntament d’Igualada.

AGENTS IMPLICATS

Aquest procés impulsat per l’Ajuntament d’Igualada està obert, pel que fa a les propostes d’activitats culturals, a les entitats i empreses culturals amb seu a Igualada relacionades a títol indicatiu amb l’epígraf de l’IAE: 963, 965, 966, 969, 013, 016, 018, 019, etc. i pel que fa a la votació de les propostes, a tota la ciutadania empadronada al municipi.

 

PARTIDA DESTINADA A LA PROGRAMACIÓ CULTURAL VINCULADA AL PROCÉS PARTICIPATIU

L’Ajuntament destinarà una partida màxima de 75.000 per cobrir les despeses dels projectes guanyadors del procés participatiu. S’executaran les propostes més votades, fins a exhaurir la partida

COM PARTICIPAR-HI?

El procés participatiu seguirà les següents fases: