Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Rius de foc

16 juliol 2022|9:00 pm

Inspirats en el cartell Igualada és cultura!, on s’entrecreuen diverses línies, com rius d’expressions artístiques, neix Rius de foc, itineraris de foc que s’entrecreuen i convergeixen en un aiguabarreig de foc final: el foc de la festa. Les tres colles de foc (Mal Llamp, Diables d’Igualada, Petits Diables d’Igualada) es posen sota la direcció de Comediants per fer Rius de foc. Un espectacle que uneix l’experiència innovadora dels Dimonis de Comediants – estrenats fa 40 anys, al Carnaval de Venècia el 1981- amb la dedicació i compromís de les colles igualadines per mantenir viva la festa del foc, flama i bandera de l’expressió popular més genuïna de la cultura mediterrània.

Recorreguts:
Petits Diables Mal Llamp: plaça de Catalunya, passeig de Verdaguer, carrer de la Vida i plaça Cal Font

Diables Mal Llamp: av. Balmes/ cantonada c/ Aurora, c/ de l’Aurora i plaça Cal Font Petits Diables d’Igualada i Pixapolvora: plaça de la Creu, c/Garcia Fossas,c/ de Sant Magí i pl. de Cal Font

Diables d’Igualada: plaça Pius XII, c/ de Custiol, c/ d’Òdena, c/ de l’Aurora i pl. de Cal Font.

A les 22 h espectacle central a la plaça de Cal Font.

Aquest projecte va ser escollit en 4t lloc, amb 146 vots, en el procés participatiu de la Capital de la Cultura Catalana 2022.

Mostra els detalls

Data:
16 juliol 2022
Hora:
9:00 pm
Categoria d'Esdeveniment: