Tindrà lloc en el marc del festival gastronòmic Vadefoodies

Amb una gran acollida per part del públic, els Diàlegs Capitals  també estan disponibles en format podcast a Spotify, Ivoox i a la web de Ràdio Igualada

En el marc del festival Vadefoodies tindrà lloc el cinquè dels Diàlegs Capitals on la gastronomia i la cuina seran l’eix central. Participaran de la conversa el reconegut cuiner David Andrés, copropietari del restaurant Somiatruites, i Judith Càlix, directora de la Revista Cuina.

La gastronomia és un element cabdal i definitori de la cultura, ens ajuda a expressar-nos, ens relaciona amb l’entorn, els costums i ens diferencia els uns dels altres. El diàleg s’enfocarà a la gastronomia i la cultura, passant per la cuina responsable, la cuina d’aprofitament i l’eficiència energètica en la restauració.

Tindrà lloc el dissabte 4 de juny, a les 18 h, al Mercantil, en el marc del festival gastronòmic Vadefoodies. L’entrada és lliure.

David Andrés

El xef igualadí David Andrés és copropietari del Restaurant Somiatruites guardonat amb una Estrella Verda de la guia Michelin, també és xef del restaurant Via Veneto que compta amb una estrella Michelin. Aquest any ha estat protagonista del calendari 2022 de la Comissió Europea que conté 12 receptes fetes amb productes europeus que compten amb el segell de qualitat de Denominació d’Origen Protegida.

Judith Càlix

Judith Càlix és directora de la revista CUINA. És llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un postgrau en Social Media. Ha treballat més de deu anys en el sector editorial, especialitzada sobretot en cuina i gastronomia. És autora de diversos llibres.

Els Diàlegs Capitals en format Podcast

Tots els Diàlegs Capitals s’enregistren i es poden tornar a escoltar posteriorment en format Podcast. Estan disponibles a Spotify, Ivoox i a Ràdio Igualada.

Diàlegs Capitals és el cicle de pensament organitzat amb motiu de la capital de la cultura catalana, uns diàlegs que conviden a reflexionar entorn dels reptes del segle XXI, explorar diferents àmbits del pensament i la cultura contemporània. S’organitzaran un cop al mes i s’abordaran temes d’actualitat a través d’un diàleg entre experts locals i pensadors d’àmbit nacional.