L’Ajuntament d’Igualada signa el conveni amb la Revista d’Igualada i la Universitat de Lleida per la creació de dos volums de la Història d’Igualada

Al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada, ha tingut lloc l’últim acte de la Capitalitat Cultural a Igualada, la signatura del conveni entre l’Ajuntament d’Igualada amb la Revista d’Igualada i la Universitat de Lleida per impulsar la creació de dos volums sobre la Història d’Igualada. Així ho han fet l’alcalde Marc Castells, Josep Maria Solà, president de la Revista d’Igualada i Jaume Puy, rector de la Universitat de Lleida. Durant els propers tres anys Igualada tindrà la seva història actualitzada i redactada en dos volums.

Tot seguit l’alcalde d’Igualada, Marc Castells ha fet el traspàs del relleu de la Capitalitat de la Cultura Catalana a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, juntament amb Xavier Tudela, president de l’Organització Capital de la Cultura Catalana, Pere Camps, regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada i Cristian Fernández, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Marc Castells, alcalde d’Igualada, ha fet balanç d’aquest any cultural agraint a les entitats: “Les institucions podem ser el motor però les entitats són la gasolina. Un agraïment a totes les entitats que ho han fet possible”.

Xavier Tudela, president de l’Organització Capital de la Cultura Catalana ha valorat molt positivament la capitalitat del 2022: “Som molt feliços pel que ha succeït aquest any a Igualada, un projecte de ciutat i de país. Qualifiquem com a excel·lent la capitalitat de la cultura a la vostra ciutat.”

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, ha rebut el relleu de la capitalitat pel 2023: “La capitalitat a Lloret serà plural i diversa”.

Igualada acaba l’any més cultural, on s’ha pogut viure la cultura des de tots els racons de la ciutat amb més de mil d’activitats i propostes diverses programades de forma especial per l’ocasió, que han comptat amb el talent local i la implicació de les entitats que formen el teixit cultural igualadí.