“Traç i camí”, un espectacle participatiu amb més de 400 cantaires

El proper dilluns dia 21 de novembre, a les 11 h del matí, es posaran a la venda les entrades per l’acte de cloenda d’Igualada Capital de la Cultura Catalana a www.tiquetsigualada.cat. El preu de l’entrada és de 10€, i pels menors fins a 16 anys les entrades són gratuïtes, en aquest cas es podrà demanar l’acreditació de l’edat a l’entrada. 

Es tracta d’un espectacle produït per l’Olla Expresa en format musical amb orquestra, actors i ballarins. “Traç i camí” està inspirada en el llibre “Pels camins de la història d’Igualada”, escrit pel desaparegut Antoni Dalmau. L’espectacle desenvolupa la història d’Igualada des que era un llac fins a l’actualitat, potenciant la idea de l’encreuament de camins i del mestissatge i trànsit de cultures. La música ha estat composada per Carles Prat Vives i els textos per l’Anna Marsal. Un esdeveniment participatiu amb més de 400 cantaires de corals i escoles de primària de la ciutat, i la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia.

L’acte tindrà lloc el dimarts 20 de desembre, al pavelló esportiu Les Comes, en dues sessions: la primera a les 18:30 h i la segona a les 20:30 h. L’última sessió comptarà amb el traspàs del relleu de la capitalitat del 2023 a Lloret de Mar al finalitzar l’espectacle.