Moderarà el diàleg Quico Tretze

Amb una gran acollida per part del públic, els Diàlegs Capitals  també estan disponibles en format podcast a Spotify, Ivoox i a la web de Ràdio Igualada

En un diàleg moderat per Quico Tretze, els compositors i músics Clara Peya i Carles Viarnès, compartiran la seva visió de la música i els seus processos creatius. El diàleg també ajudarà a reflexionar sobre el paper que juga la música en la nostra societat. Com l’entenem? Com la creem? Com la consumim? Una conferència – concert que ens permetrà fer una immersió en un univers en què paraules i música es fusionaran per revelar-nos la seva visió artística del panorama musical.

Tindrà lloc el dijous 19 de maig, a les 19.30 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música d’Igualada. L’entrada és gratuïta.

Clara Peya

Clara Peya Rigolfas és una pianista, compositora i intèrpret. El 2019 va rebre el Premi Nacional de Cultura. Des de 2009 ha produït un seguit d’àlbums amb jazz, música de cambra, rap, música electrònica i pop, col·laborant amb diversos cantants. Els seus textos tenen sovint un contingut feminista.
Al 2015, Clara Peya va homenatjar la seva tieta, la pianista igualadina Josefina Rigolfas, amb el disc esPIral.

Carles Viarnès

Pianista i compositor igualadí, de formació eminentment clàssica, amb un bagatge estilístic ampli, de Bach a Pärt, passant per Gorecki, Camarón, Davis o Haden, que combina amb tocs subtils de l’estètica electrònica i produccions interdisciplinàries. La seva obra se centra estèticament en el terreny de la contemporània i el minimalisme, l’experimentació i el pianisme més exquisit. Va estudiar música clàssica al Conservatori de Música de Barcelona i a l’Escolania de Montserrat

Els Diàlegs Capitals en format Podcast i vídeo

Tots els Diàlegs Capitals s’enregistren i es poden tornar a escoltar posteriorment en format Podcast. Estan disponibles a Spotify, Ivoox i a Ràdio Igualada. El darrer Diàleg Capital, entre Carme Pinós i el col·lectiu d’arquitectes joves d’Igualada, es pot visualitzar també a Youtube.

Diàlegs Capitals és el cicle de pensament organitzat amb motiu de la capital de la cultura catalana, uns diàlegs que conviden a reflexionar entorn dels reptes del segle XXI, explorar diferents àmbits del pensament i la cultura contemporània. S’organitzaran un cop al mes i s’abordaran temes d’actualitat a través d’un diàleg entre experts locals i pensadors d’àmbit nacional.