La conversa serà el dijous 10 de novembre, a les 19:30 h, al Teatre Municipal Ateneu

Continuen els Diàlegs Capitals, converses per repensar el món des de la cultura, a través de tots els seus vessants i que tenen lloc una vegada al mes.

El mes de novembre serà el torn de les actrius igualadines Diana Gómez i Adriana Fuertes. Ens parlaran sobre com és el món de l’espectacle per a les dones i quins reptes han d’afrontar. Els recorreguts de les dues actrius ens portaran per espais tan emblemàtics com el Teatre Nacional de Catalunya o el Teatre Nacional Sao Joao, a explorar les sinergies entre els principals teatres europeus amb projectes com Between Lands,  a conèixer com treballen directors de prestigi internacional i a descobrir  com són els rodatges de  llargmetratges  i  sèries de renom com El Crac, Valèria o La Casa de Papel

Amb la moderació de Carla Verdés, periodista de Catalunya Ràdio i, actualment, al programa “El matí de Catalunya Ràdio”. Sota el títol Actuar en femení, el diàleg tindrà lloc el dijous 10 de novembre, a les 19:30 h, al Teatre Municipal Ateneu.

Els Diàlegs Capitals en format Podcast

Tots els Diàlegs Capitals s’enregistren i es poden tornar a escoltar posteriorment en format Podcast. Estan disponibles al web www.igualadaccc2022.cat, Spotify, Ivoox i a Ràdio Igualada.

Diàlegs Capitals és el cicle de pensament que s’ha organitzat amb motiu de la capital de la cultura catalana, uns diàlegs que conviden a reflexionar entorn dels reptes del segle XXI, explorar diferents àmbits del pensament i la cultura contemporània. Durant el 2022, tenen lloc un cop al mes i s’aborden temes d’actualitat a través d’un diàleg entre experts locals i pensadors d’àmbit nacional.