La cervesera igualadina és una de les empreses col·laboradores d’Igualada Capital de la Cultura Catalana

Rec Brew col·labora amb Igualada Capital de la Cultura Catalana i ofereix un tast comentat on es podran degustar cinc de les seves cerveses artesanes: Naked Lunch (Hazy Pale Ale), Black Madonna (American Porter), After Work (American Pils), Kislotá (Fruited Sour) i la 08700 (IPA), la cervesa oficial de la capitalitat, que han creat especialment per homenatjar la ciutat.

Tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre, a les 11 h, al Centre Cívic Nord. El preu de la cata és de 10 €. Per assistir-hi cal ser major d’edat i fer la reserva al correu a comunicacio@igualadaccc2022.cat. Les places són limitades i es reservarà per ordre de recepció dels correus. L’activitat és només per a persones majors d’edat.

Rec Brew va néixer a Igualada, el 2019, de la mà de l’Oriol i de l’Edgar, que després molts anys sent homebrewers (elaborant la seva pròpia cervesa a casa) van decidir obrir la seva pròpia fàbrica de cervesa artesana a Igualada. Han dividit el projecte Rec Brew amb dues fases, la primera elaborant la cervesa en una fàbrica externa i actualment es troben tirant endavant la segona fase, obrir la seva pròpia fàbrica a Igualada amb un espai de tast obert a tothom.

La cervesa 08700 es pot trobar diferents establiments de la ciutat com l’Ou Com Balla, l’OpciNatura, IgualaVins, La Benzinera, A Grams i al Targarona. També està disponible a través de la botiga online www.recbrew.com.